Personlig

Jag är bäst!

För många är det väldigt svårt att säga dessa tre ord “jag är bäst” till sig själv och jag erkänner att jag är en av dem. Därför ger jag mig själv en utmaning med att skriva tre punkter som jag tycker att jag är bäst på. 
 
Jag är bäst på:
 
• Att vara en bra mamma.
 
• Att baka och laga mat efter min egna fantasi.
 
• Att få andra att bli glada. 
 
 
Jag kände mig faktiskt obekväm och som ett stort ego när jag skrev det här men då betyder det att jag har dåligt självförtroende och det är något som jag verkligen måste jobba med. 
Det finns liksom massor av saker som jag hade kunnat skriva om vad jag är bäst på om jag hade mått bra i mig själv. Mitt dåliga självförtroende gjorde även att jag blev tvungen att fråga min pojkvän om det här trots att utmaningen handlar om vad jag tycker och inte vad andra tycker. 
 
 
Han tycker att jag är bäst på:
 
• Att vara den bästa flickvännen.
 
• Att få andra att må bra.
 
• Att inreda och fotografera.
 
 
Jag blev bara tvungen att skriva ner tre av hans punkter för att ta åt mig. Nu är det inte så att jag ska gå runt och säga att jag är bäst på allt utan det här är något som alla människor bör göra med sig själva då och då. Därför ger jag er den utmaningen! 
 
Skriv ner tre punkter på det du är bäst på!
 
 
 
 
//PUSS