Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Grattis till min kära syster!

 
 
Idag fyller min kära syster yster 30 år! Här är en gammal bild på oss tillsammans när vi var på en kryssning för några år sedan och vad roligt vi hade då. Synd bara att jag inte hade möjlighet att åka till Stockholm där hon bor för att fira henne men det få bli framåt våren istället och då strular inte tågtrafiken lika mycket som det gör nu. Igår hade hennes kompisar gjort en överraskningsfest för henne och hon hade inte anat någonting. Det är ju sådana fester som är roligast! 
 
Men grattis på din födelsedag min kära syster och du ska veta hur mycket jag älskar dig!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Grattis till henne, fin bild på er, hur många år skiljer det mellan er då? jag har en syster som är 2 år äldre =D, samt två halvsyskon som är äldre

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan