Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Potatisplättar

 

God kväll mina raringar!

 
Dagens lunch blev potatisplättar av potatismoset som blev över från igår och till det fick det bli prinskorvar som ungarna önskade sig. Det var nästan en liter mos då jag blandade i 2 ägg, 1 dl mjöl och lite extra salt och peppar. Plättarna blev supergoda!
 
 
 
Nu är det tyst hemma för ungarnas far har hämtat dem och nu har jag min barnfria vecka framför mig. Efter att de hade åkt satte jag igång och storstädade och jag har säkert damsugit 7 gånger den här helgen. Haha jag ska visa några bilder för er hur det såg ut i vardagsrummet igår kväll då det var rena katastrofen och jag fick lite småpanik när jag såg det. Jag hade lagat mat i nästan två timmar i köket och undertiden hade ungarna sett till att vardagsrummet blev en katastrof. Men nu när jag blir ensam hinner det inte bli stökigt hemma för jag trivs bättre när det är rent och städat. 
 
Nu ska jag gå igenom alla mina bilder på datorn men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Inte ätit potatisplättar men lät gott. Det där med barnen och kaos känner man igen. Men skönt att du snart är ensam så du kan njuta utav ett stökfri hem ett tag 🙂

  2. Lägg gärna upp recept på potatisplättar 🙂 ser gott ut!!
    av; Star wars ör bara för underbart 😀 Älskat star wars ända sen jag var liten skrutt 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan