Personlig

Lista årsresumé

 
 

Beskriv året med tre ord: Kämpig, stressig och hela året bara försvann lika fort som den började. Nyårsafton 2016 känns liksom som igår. 
Vad var de bästa som hände under 2016? Det måste vara flytten. Inte själva flytten utan det var skönt att få en större och snyggare lägenhet.
Bästa köp? Min iPhone 7. 
 
 
 
 
Vilka har du umgåtts med mest? Mina barn! 

Vilka resor har du gjort under året? Eftersom jag flyttade i somras blev det inte en enda resa för mig detta år men det blev några dagsutflyker istället.

Har det skett någon förändring? Det blev som sagt flytt och jag började på en stresshanteringskurs via jobbet. Kursen har fått mig att inse hur farligt det är med långvarig negativ stress då jag aldrig har tagit stressen på allvar. 

Något du ångrar? Jag tycker inte att man ska ångra något utan man lär sig av sina misstag. 

 

 

Låtar som kommer påminna dig om 2016?  Låtar från Eurovision song contest 2016! ?

Höll du några nyårslöften? Jag hade inga löften att hålla förutom att jag fick tag i en större lägenhet. Fast det är mer som ett mål än ett löfte.

Saknade du någon? Min mamma och syster. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? En aning gladare kanske.

Vad spenderade du mest pengar på? Livsmedel och heminredning. 

Har du några nyårslöften inför kommande år? Jag kör aldrig på nyårslöften så svaret blir nej. Om ni undrar varför så kommer jag att skriva om det i ett annat inlägg. 

 

 

Vad är planerna inför 2017? För min del har jag inga speciella planer utan jag får ta det som det kommer. Största fokusen i mitt liv är barnen och att det går bra för dom i skolan. 

Vad ska du tänka på inför 2017? Fortsätta att jobba med min stress och att försöka tillåta mig att göra roliga saker på egen hand. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? 
Tagga ner och ta en sak i taget. Försök att leva också för livet är för kort för att slösa bort på ingenting.

 

//PUSS