Shopping

Netti tipsar

 
Om två stycken skonsamma hårborstar. 
 För ett bra tag sedan fick jag hem dessa två hårborstar som både jag och min dotter är väldigt nöjda med och därför delar jag med mig av lite information om dom.
 
 
 
Vi börjar med den högra borsten.

Denna hårborste från Tangle Teezer hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Kan användas för att reda ut både vått och torrt hår. Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat. Denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta lite hårdare och bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga, den reder ut dina tovor på ett unikt och skonsamt sätt.

Min dotter får väldigt lätt tovigt hår samt att hon är väldigt hår öm och hon älskar denna hårborste.

 Du hittar borsten här <—

 

 
 
 
Om den vänstra hårborsten

Denna hårborste är skapad speciellt för styling av torrt hår och ger en slutfinish utöver det vanliga. Tändernas unika utformning reder lätt ut håret och skapar glans. Borstens längre tänder med mjuka toppar är utformade för att enkelt reda ut och skapa volym. Handtaget gör det enkelt att dra håret bakåt för att skapa hästsvansar eller andra uppsättningar. 

Hårborsten är också perfekt för att ta hand om hår med hårförlängningar och clip-ins då den smidigt väver samman dem med ditt eget hår. Borsten glider försiktigt över fästen för löshår utan att dra eller skada dem.

Det passar mig perfekt eftersom jag använder extensions regelbundet.

 Du hittar borsten här <—
 
 
 
//PUSS