Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tandblekning hemma

– I samarbete med tandblekning.nu –

Jag har alltid velat bleka mina tänder.

Eftersom tänderna blir gula av bland annat kaffe och kaffe kan jag inte sluta dricka för det. Annars finns det mycket mer som gör tänderna missfärgade men det behöver vi inte gå närmare in på nu. Att bleka tänderna med laser kostar väldigt mycket och tycker att det vore lite läskigt. Därför är jag mer nyfiken på att bleka tänderna hemma.

Det finns väldigt många olika produkter som bleker tänder. Nästan för många och därför har det varit svårt att hitta den rätta produkten. Har testat en tandblekningspenna för många år sedan men den gav inte så mycket resultat. Annars använder jag tandkräm som gör tänderna vitare efter regelbunden användning. Visst får jag fräschare tänder av det men skulle vilja ha dom ännu vitare.

 

 

Jag har kikat en hel del på nätet efter tandblekning för hemmabruk. Något som bara har gjort mig mer förvirrad eftersom det finns hur mycket som helst. Men det finns en sajt som har en guide med bästa produkter för tandblekning hemma. Vilket är hur bra som helst. Hos tandblekning.nu har dom testat produkter för tandblekning och tipsar om dom allra bästa. Syftet är att dom vill hjälpa människor att hitta det bästa kitet för just tandblekning. Då får man hjälp att välja rätt och det är något som passar mig väldigt bra.

Här är deras topp tre startkit för tandblekning som är bäst i test 2021. Alltså som ger bästa resultat till bästa pris. 

 

 

Jag ska inte gå in närmare på vad dom har skrivit om vardera produkt utan det kan ni läsa om på deras grymma guide. Där jämför dom olika tandblekningskit och där kan du läsa recensioner genom att klicka in på vardera recension.

Om tandblekningskit

I dessa kit innehåller det tandblekningsmedel som oftast består av en gel. Som då penslas direkt på tänderna eller på en bettskena. Det är en skonsam metod som bryter ner missfärgningar som då har uppstått på emaljen. En väldigt säker metod med skonsamma ingredienser. Även det kan du läsa mer om på deras hemsida. Så kika gärna in där för ännu mera information.

 

– I samarbete med tandblekning.nu –

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan