Personlig

Höll på att glömma

 
Jag har glömt bort att skriva om luciafiraandet som var i Tisdags!
Då jag inte mådde alls bra i min själ och därför skrev jag istället om andra saker den dagen. Ja och även igår också!
Men på jobbet hade vi lite firande på morgonen.
Några kollegor sjöng för oss övriga fast det blev bara tre stycken tärnor och en tomte för att lucian hade försovit sig haha. Men det blev jättebra ändå och vi blev bjudna på glögg, pepparkakor, lussebullar och en massa choklad.  Bättre än så kan det liksom inte bli!

 

 
 
 
En kollega hade även med sig gran glitter så vi var några stycken som hade på oss glitter i håret hela dagen. Det kändes liksom lite extra trevligt! Jag försökte få de manliga kollegorna att ha glitter i håret men det ville dom inte.
Konstigt haha?
 
Jag tror att jag har äntligen julhandlat färdigt och idag efter jobbet ska jag köpa mera presentpapper så att jag kan börja slå in paketen när ungarna inte är hos mig.
Åh det närmar sig julafton och om en vecka packar vi våra väskor inför resan till stockholm. Det ska bli så skönt att få åka bort från allt skit och risken är stor att jag inte vill åka hem. Men tyvärr måste jag det eftersom jag jobbar mellandagarna. 
 
Ha en fin dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS