Personlig

Min dotters nya hår

 
I fredags tonade jag min hårutväxt och då ville tösen ha lite färg på sina hårtoppar. 
 
 
Resultatet blev jättefint och hon blev så nöjd.
 
 
Eftersom det är toning så kommer färgen att tvättas ur med tiden.
 
God kväll raringar!
Jag känner mig så himla värdelös för att jag bara läser era kommentarer och glömmer att svara på dom. Ni ska veta hur mycket jag uppskattar era jättefina kommentarer och speciellt när jag skriver mer personligt.
 
Igår var jag på sista stresshanteringskursen då vi hade en uppföljning. Jag erkände att jag aldrig har tagit stressen på allvar och öppnade mig ännu mer den här gången och både ledaren i kursen och de övriga tycker att jag ska boka en tid hos vårdcentralen för att få sjukskrivning. Men jag är van att bara köra på tills kroppen säger ifrån helt och hållet fast jag vet att det är fel. 
 Just nu orkar jag inte tänka på någonting alls för snart är det jul och det här inlägget skulle egentligen bara handla om tösens hår.
 
Ha en forsatt mysig kväll och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
//PUSS