Vardag

Grillkväll och prank

 
 Igår åkte jag hem till pojkvännen då han hade kvar en massa mat att grilla från tidigare i veckan. Haha nej det var inte därför jag åkte dit utan det fick bli kvällens middag för oss. Jag har har annars varit dålig på att äta grillat den här sommaren så det här passade mig utmärkt.
 
 Bilder från igår kväll
 
 
Vi rullade in korvarna i bacon och herregud vad gott det blev! Varför har jag aldrig gjort det här förut? Nu får det bli ändring på det här framöver för jag har faktiskt en grillplats i mitt område där jag bor. 
 
Jag och pojkvännen brukar pranka varandra ganska ofta och oftast är det han som gör det mot mig. Det har ingenting med Jockiboi och Jonna att göra för det gjorde vi redan innan vi visste vilka de var. Men igår trodde jag att han prankade mig fast den här gången var det på riktigt men han erkände att han får skylla sig själv efter allt sitt prank. Idag får vi se vem som prankar vem och just nu klurar jag på något haha.
 
Idag är han trött och sov flera timmar längre än mig då jag passade på att låna hans dator medan jag drack mitt morgonkaffe och lyssnade på en gräsklippare. I hans område är det alltid någon som klipper sin gräsmatta och det verkar som hela grannskapet tävlar om vem som har kortast gräs.
Pojkvännen avskyr att bli fotad men jag kunde inte låta bli att ta några smygfoton på honom när han sov för han var så himla söt. 
 
Nu ska jag skaka liv i honom för att visa bilderna som jag tog på honom men vi ses lite senare mina godingar! 
 
 
//PUSS