Personlig

Snart skiter jag i allt

 
 
Hej på er mina älsklingar!
Jag ville bara kika in och tacka så mycket för era underbara kommentarer som jag verkligen uppskattar. Flytten tar sin tid men det går ändå framåt men nu tog jag mig en liten paus för att fixa om naglarna och blogga lite medan det torkar.
 
 
Samtidigt som jag kollar på Morran och Tobias och herregud vad jag skrattar åt dem. 
 
 
För en liten stund sedan fick jag hjälp med att få över min TV och TV-bänk men antennkabeln passar inte till TV:n så imorgon får jag ringa vaktmästaren. Jag avskyr att ha tyst hemma men jag får använda datorn så länge. På söndag kommer barnen och då är det viktigare att TV:n funkar och speciellt till de dagar det regnar. 
 
Jag är så himla trött men ändå har jag jätte svårt att sova om nätterna då jag vaknar hela tiden. Drömmer en massa konstigt också. Grannens katt brukar stå och skrika jättehögt varje natt samt tidig morgon som jag hör väldigt tydligt in till mig. Asså jag är så himla trött att jag skulle kunna somna sittandes nu här på soffan känner jag men jag ska greja lite till innan jag går och lägger mig. 
 
Det finns kvar saker i den gamla lägenheten men jag har packat upp allt som jag fick över till den nya och allt tar mycket längre tid än vad man tror.
Imorgon ska jag skita i allt och åka till pojkvännen för jag behöver verkligen en liten paus i några dagar från allt som har med flytten att göra. Jag vet inte heller om jag kommer att blogga någonting då men om jag gör det! Lovar jag att det inte har något med flytten att göra. 
 
Nu ska jag återgå till mitt här men vi ses när vi ses mina godingar!
 
 
//PUSS