Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

CDON.com

 
 
  Det är verkligen mysigt med jul och snart är julen äntligen här. Förutom all vacker julpynt och den goda julmaten är alla dessa juldofter helt magiska och lyfter hela julkänslan. Då menar jag dofter som nejlikor, kanel och glögg. Den doften som jag är mest förtjust i är kanel. Här ovanför har jag hittat fyra olika dofter där bland annat kanel doftar i vardera produkt. En ljuvlig bodybutter från Anniel, en parfym från Hugo boss Orange Woman, ett dofljus från WoodWick och en parfym till från Christina Aguliera Red Sin.
 
Just nu har CDON.com hela 65% rabatt på en hel del av deras parfymsortiment och beställer man innan 20/12 får man hem varorna lagom till jul. Klicka här för att komma direkt till deras utbud!
 
Jag funderar på att klicka hem dofljuset från WoodWick som doftar kanel och vanilj för den doften passar verkligen jättebra nu till jul. Men då måste jag beställa den senast på söndag om jag vill vara säker på att den kommer innan julafton. 
 
 
Länktext
 I samarbete med cdon.com
 
 
/PUSS
 

25 comments / Add your comment below

  1. Cd-on har mycket bra saker. Jag älskar kaneldoft så om du köper ljuset så får du gärna skriva om doften. Svårt att köpa ljus över internet då man ibland kan vara lite känslig för alldeles för starka dofter.
    Svar: Ja usch! Lyckligtvis så klarade han sig utan benbrott 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan