Personlig

Mitt läge just nu!


Hej alla fina!

Tack så mycket för era fina kommentarer och det värmer verkligen!

 Idag bröt jag ihop när jag kom till jobbet för jag kunde inte hålla masken längre som jag har burit i några dagar, då jag berättade om min situation som jag inte har kommit ut med på bloggen ännu. Kollegorna har gett mig mycket stöd så just nu känns det lite bättre. Men jag är inte alls stabil i själen och allt är bara kaos i mitt huvud just nu.

 Från och med nu ska jag inte skriva så mycket om mina känslor här på bloggen för annars kommer det bli tråkigt för er. Meningen är ju att min blogg ska mestadels vara glad och positiv så jag återkommer när jag är redo. Det finns liksom så mycket annat man kan blogga om, och när jag behöver tänka på annat så dyker alla nya idéer fram i mitt huvud.

 En annan sak som får mig att bli glad för stunden är att läsa era underbara bloggar och det är så roligt när även nya bloggar dyker upp här via kommentarerna. Vi ses när vi ses mina finisar!

 

/PUSS