Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips

Vakna med lockigt hår

Jag måste tipsa er om en sak till er som gillar att ha lockigt hår. Personligen lockar jag aldrig mitt hår för det är så tråkigt att locka med en locktång. Då vill jag hellre sova med något men då måste det vara bekvämt.

Hittade ett tips på TikTok där en tjej visar hur hon gör med scrunchies och strumpor. Hon hade då två av varje och det har jag provat på. Resultatet blev mycket volym med vågor. Därför ville jag testa på att ha tre sektioner och det gjorde håret mer lockigt.

 

Här får ni steg för steg hur det går till.

 

 

Det du behöver: 3 stycken scrunchies och 3 stycken strumpor.

 

Först delar jag upp håret i tre sektioner och sätter upp håret i tre höga svansar med scrunchies.

 

 

Sedan för jag in tådelen av strumporna igenom varje scrunchies. Snurra hårslingan runt strumpan och vik ner sektionen in i strumpan.

 

 

Resultatet blir tre stycken bollar mitt på huvudet. Fast på bilden ser det mer ut som horn haha. Det är bekvämt att sova i det här och hittills har inget lossnat under natten.

 

 

Såhär ser resultatet ut som okammat. Då blir håret mer lockigt och framförallt får man mycket volym.

 

 

När jag har borstat håret blir det mer vågigt. Fördelen med större hårsnoddar som scrunchies är att det blir inga fula kanter efter fästet. Istället ser det väldigt naturligt ut och denna metod är så enkel att göra på kvällen innan läggdags. Därför ville jag tipsa er som också vill vakna med lockigt hår.

 

 

//PUSS