Inredning, Personlig, Vardag

En seg Måndag

Då var det måndag igen och idag känner jag mig extra seg. Dels för att det blev mulet i samband när jag slutade jobbet och arbetsdagen har varit riktigt intensivt. Men nu är jag äntligen hemma och ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

 

 

Igår var det soligt och är tacksam över att det blev en långpromenad. Passade också på att fotografera i hemmet på mina favoriter.

 

 

Lagade i helgen en jättegod korv stroganoff med färska champinjoner och riset blev så perfekt. Blev flera matlådor som jag la in i frysen. Blir alltid så glad när maten blir perfekt men nackdelen är att man äter alldeles för mycket.

 

 

Som jag tidigare har skrivit här på bloggen så har jag flera skönhetstips på gång men idag fick det bli ett vardagsinlägg som variation. Tyvärr så händer det inte så mycket spännande i min vardag just nu. Jobbar hela dagarna, kommer hem från jobbet, tränar lite och sedan är det kväll.

 

Men önskar er alla en fortsatt mysig måndag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS