Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Utflykter och badplatser

Jag hade tänkt blogga varje dag men tiden räckte inte till. Något som lätt händer när man har semester. Inte för att vi har gjort en massa saker hela tiden, utan bara tagit dagen som den kommer. 

 

 

Vi inledde semestern med varsin Dalgona Coffe, en croissant till mig och två dounts till sonen. 

 

 

Under en kvällspromenad upptäckte vi en nybyggd lekplats med en häftig snurrgunga. Något som även tonåringar kan gilla. Även jag provade på den för det blev nästan som en karusell. 

 

 

I måndags var det svalt nog att ta en längre utflykt till fots. Då besökte vi stora holmen där vi klappade några får.

 

 

Där blev vi sugna på glass då sonen valde två kulor medan jag tog en 88:a. 

 

 

På stora holmen finns det även ett litet utegym som vi provade på. Dessa maskiner eller vad man ska kalla dom för var väldigt bra. Hit måste vi ta ett riktigt träningspass en annan dag. 

 

 

Sedan satte vi oss på gräsmattan vid svartån och fick besök av en massa änder och två ankor. Vi lyckas alltid få besök av änder och vi tror att dom dras till oss på något sätt.

Igår besökte vi en ny badplats som jag ska skriva närmare om en annan dag. Idag är det ännu varmare och därför blir det en badplats som inte ligger så långt ifrån oss. Förmodligen kommer vi spendera hela dagen där eftersom det kommer att bli så himla varmt. Därför ska vi ta med oss både fika och något i matväg.

Nu ska jag se om min lilla tonåring har vaknat så att vi kan ta tag i denna underbara dag. Därför önskar jag er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Så skön utflykt och ja man har mer att göra än man tror för det är inte på samma sätt att bara sätta sig att skriva ett blogginlägg när man har semester

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan