Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inreda hemmet med färg

Måla istället för att tapetsera

Jag har tidigare skrivit om färgdetaljer i hemmet men då handlade det om basfärger och accentfärger. Men den här gången handlar det om man vill förändra sina väggar i en annan färg. För om man inte är nöjd med färgen på väggarna så kan man alltid måla dom istället för att tapetsera. Något som är både enklare och roligare.

En del föredrar naturliga färger och en del vill ha något i en färgstarkare färg. Jag personligen föredrar basfärger som funkar alla säsonger året runt. Men självklart kan det vara läckert med exempel blåa väggar i sovrummet eller i ett barnrum. Hade jag haft en färgstark färg på mina väggar så skulle jag kombinera det med naturliga basfärger på inredningsdetaljerna. Något som kan bli väldig snyggt. 

 

 

Innan du bestämmer dig

Innan man bestämmer sig för att måla om i sitt hem så gäller det att vara 100% säker. Alltså på vilken färg eller nyans man vill ha. Då är det väldigt smart att få hem ett provark med olika nyanser på färgen som önskas. Något som underlättar en och gör att man tar det rätta beslutet.

 

Cover image for Skriv om att inreda sitt hem med färg från Klint

 

Hos klinthome.se erbjuds hundratals kulörer och allt som behövs för att inreda sitt hem med färg. För endast 20 kronor kan man beställa hem ett handmålat provark med olika nyanser på en valfri färg. Den kan fästas direkt på väggen utan att lämna några fästrester. På det sättet kan man i lugn och ro bestämma sig för vilken nyans man vill ha. Innan man beställer hem den utvalda målarfärgen. Här nedanför ser ni några exempel på deras provark som finns i flera olika kategorier. 

 

 

Min erfarenhet

Minns min första lägenhet som jag köpte när jag flyttade hemifrån. Lägenheten var jättefin men avskydde väggarna i vardagsrummet som var mörkt vinröda. Då bestämde jag mig för att måla om och då blev det en ljusbeige färg. Den förvandlingen gjorde en hel del och rummet blev genast mycket finare. Därför kan en ny färg göra så mycket skillnad och dessutom inte så svårt att göra på egen hand. 

 

 

Smidigt och enkelt

På den tiden fanns inte möjligheten att handla via nätet som idag. Något som var jobbigt när behovet efter en bil behövdes vid sådana tillfällen. Idag kan man alltid shoppa via nätet som både sparar tid och energi. Det bästa är när företagen man beställer ifrån erbjuder hemleverans. Något som klinthome.se erbjuder inom 1-2 dagar direkt till dörren. Alla deras färger är miljövänliga och har återvinningsbara förpackningar. Färgen är både heltäckande och lätt att måla samt att det endast räcker med två lager.

 

//PUSS

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan