Inspiration, Personlig, Vardag

Urinvägsinfektion i min vardag

Känns som att det var längesedan jag skrev ett inlägg från min vardag. Har annars tipsat er om en hel del saker så nu är det dags för variation.

 

Den här veckan åkte jag på urinvägsinfektion och har det fortfarande. Fortsätter det såhär över helgen så får jag söka hjälp på måndag. Men mina kollegor vet om det så ingen undrar varför jag är på toaletten flera gånger i timmen. Är också väldigt trött eftersom det gör att jag vaknar flera gånger per natt. Detta har hindrat mig till att palla träning så jag har fått nöja mig med vardagsmotion. 

 

 

Men imorgon kväll ska det bli så himla mysigt då jag och sonen ska ha en filmkväll. Har redan hittat tre filmer som jag hoppas på att även han vill se. Annars finns det fler att välja på. Ser också fram emot hans reaktion på min juldekoration och ni ser lite av det hela på bilderna i kollaget.

 

Annars så har det inte hänt något speciellt denna vecka förutom jobb, äta, sova, Bachelorette, bloggwork och lite fix i hemmet. Har testat på några nya hudvårdsprodukter som jag snart ska recensera kan avslöja redan nu att det blir bra betyg.

 

Men nu ska jag avrunda dagens inlägg med att önska er alla en mysig torsdag kväll. Vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS