Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Turkosa vatten i Sverige

Jag har upptäckt ett magiskt ställe som har turkosa vatten.

Hade ingen aning om stället fören här om dagen när vi åkte dit. Med bara en bussresa på ynka 15 minuter hemifrån så hamnar man i paradiset. Helt sjukt och här får ni se hur vackert det är.

 

 

Stället heter Kvinnersta Kalkbrott och ligger norr om Örebro.

 

 

Här flyter sonen på rygg i vattnet.

 

 

Antingen fick man klättra ner där det var möjligt eller använda ett rep som satt fast där. Eller bara hoppa ner om man är modig. Riktigt äventyrligt var det.

 

 

Det var väldigt mycket ungdomar där som spelade musik med sina högtalare. Jag tyckte att det var mysigt för det ger ännu mera utomlands känsla.

 

 

Vattnet var hur fräscht och rent som helst och perfekt temperatur. 

 

 

Det blev inga bilder på när jag badar men tog en hel del på sonen.

 

 

Imorgon ska vi besöka ett annat badställe som vi ska cykla till. Det ligger en mil ifrån oss så det blir då en lång utflykt. Sedan ska jag även dela med mig av hur det stället var i ett annat inlägg.

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Men så härligt och fint det ser ut nästan som blå lagunen 🥰jag är lite skraj för djupt vatten direkt när jag hoppar i och vill gärna gå i haha kram

  2. Jag minns första gången jag åkte i Norge och fick se just turkost vatten och det var den vackraste lilla sjön jag sett. Jag bara gapade av hänförlse. Vi får nöja oss med en bild på fötterna men de duger jättebra,pussvänliga och söta! Man kan knappt tro att de kan gå 23 000 steg på en dag. Då vart jag imponerad när du skrev det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan