Skip to content
Personlig, Psykisk ohälsa, Vardag

Trasig själ

Hittade dessa bilder och såg att dom är fyra år gamla. Herregud vart tar tiden vägen egentligen? Då hade jag mörkare och längre hår, var några kilo lättare men ett trasigare inre. 

 

 

Är som sagt fortfarande trasig i själen och har många frågetecken som behöver hanteras. Men för fyra år sedan var det ännu värre så genom dessa bilder ser jag ändå framgång. 

 

 

Har kommit på så mycket från min barndom som ligger kvar i bagaget. Jag vet idag om hur mycket barndomen påverkar en i senare livet och det är jag mer medveten om idag.

Kommer ihåg för några år sedan när jag träffade en läkare som min dåvarande beteendevetare rekommenderade. Det var läkarens sista år innan pension och hon var proffs med allt som hade med psykisk ohälsa och psykiska diagnoser att göra. Efter vårt samtal som även bestod av en hel del frågor så sa hon att allt kommer från min barndom. Enligt henne hade jag ingen psykisk diagnos men måste däremot sluta att stressa. Något som är lättare sagt än gjort men jag kommer aldrig att glömma hennes kloka ord.

Men nu är det fredag kväll och nu inväntas en lugn och skön helg. Önskar er alla en härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

//PUSS

8 comments on “Trasig själ”

  1. Låter toppen att du kan se tillbaka och känna att du nu gjort så mkt framsteg,Man behöver påminnas om det, kram

  2. Skönt att höra att det verkar vara på rätt väg. Psykisk ohälsa är tyvärr väldigt vanligt, och jag känner också igen mig i det. Mycket från barndomen för mig med och andra saker som händer längs med livets gång. Vi kan bli starkare utav det, men dessvärre behöver vi lära oss att leva med det. Mycket mindfulness, promenader och träning tror jag på. I svåra fall såklart terapi. Ta hand om dig!

  3. Skönt att du verkar vara på rätt väg nu iallafall, även fast det fortfarande är tufft. Hoppas du snart slipper trasigt inre. Njut nu av helg och hoppas du får en fin morsdag med dina barn imorgon! KRAM!

  4. Så fina bilder på dig, jag har också fått till mig att jag ska stressa mindre på jobbet men det är verkligen lättare sagt än gjort. Kram.

  5. Jag tror att det kan vara bra att bearbeta trauman och grejer ur barndomen, i alla fall om det fortsätter att spöka för en. Jag har testat det också 🙂 Det var ingen passande terapiform för mig, just då, men vet heller inte om mina issues kommer från barndomen. Eller typ att det kanske inte spelar så stor roll vad det kommer från om jag kan hjälpas här och nu, lite så? Har ju inte stressjukdom utan andra knepigheter som jag brottas med. Hoppas att du och jag båda snart mår bättre <3 Tiden går fort och plötsligt har det vänt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *