Stepmaskin

Här är min stepmaskin som används regelbundet.

Har haft den gömd i en garderob men nu står den framme i vardagsrummet. Perfekt att använda framför tv:n och tycker att den är jättebra. Kan även samtidigt köra armarna med dom inbyggda repen. 

 

 

Har redan blivit starkare!

Har använt stepmaskinen några gånger i veckan i snart en månad. Känner framför allt att benen och rumpan redan har blivit starkare. Hoppas verkligen att jag kommer att få en snygg rumpa till sommaren haha. När jag styrketränar hemma så kombinerar jag träningen med stepmaskinen. Har jag ont om tid kör jag i cirka 15 minuter då det är bättre än ingenting.

Nu när jag har kommit igång med träningen så har jag skapat en träningskategori här på bloggen. Hade det på min förra blogg men sedan rann det bara ur sanden. Vill dela med mig av mina bästa träningstips, visa inspiration och andra saker inom träning. Skrev förra veckan att jag funderar på att träna på gymmet någon dag i veckan. Men tror inte att jag hinner det eftersom jag kommer då väldigt sent hem. Istället ska jag satsa på att träna hemma och får ta gymmet en annan dag. Jag har även hittat några bra träningsappar som jag ska tipsa er om. 

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Bra m rutiner och regelbundhet?, tycks som din vecko-start vart till belåtenhet. Önskar dig en forts på den fina starten, såå ser vi fram emot helgen ?..

  2. Men gud så kul och ja, de är väldigt givande med resultat och när man tränar mår man ju så jävla bra inte sant? 🙂 sv; Jag la mig i soffan för sambon välte träd (snarkade) hahah och ville inte och hade inte hjärta att väcka honon genom att knuffa och puffa så offrade mig och la mig i våran hårda vidriga soffa hahah 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.