Spara tid med hjälp av en städfirma

  – I samarbete med Städalliansen –

 

Tänk tanken att komma hem till ett nystädat hem.

Det vore faktiskt helt underbart. Men samtidigt skulle jag hellre vilja ta hand om mitt själv. För annars skulle jag säkert skämmas över allt smutsigt som någon annan främling får ta. Att storstäda ett hem tar flera timmar och iallafall för mig. Veckorna när barnen är hos mig får jag städa upp varje kväll och under helgen blir det ännu mera. Har faktiskt ingen aning om hur många timmar jag egentligen spenderar på just städning varje vecka. Men under veckorna jag är ensam blir det mycket mindre städning eftersom jag är då knappt hemma. Bor ju nästan på jobbet känns det som. Jobb och städning är saker som allra mest tar min tid från min vardag. Jobbet kan jag inte göra något åt eftersom inkomsten är viktig. Men städningen kan man däremot göra något åt. Som att anlita en städfirma som ser till att hemmet blir rent och fint tills man kommer hem från jobbet. Det hade varit rena drömmen då man istället kan lägga den tiden på något helt annat.

 

Hittade faktiskt en städfirma vid namn Städ och Servicealliansen.

Denna städfirma erbjuder kunderna professionella städ- och servicetjänter av drivna entreprenörer. Hos dom kan man välja bland flera olika tjänster som hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, golvvård, sanering och storstädning. Vilket är väldigt bra med så många tjänster att välja emellan beroende på behov. Deras verksamhet finns på flera olika orter och på deras hemsida kan man fylla i sitt postnummer för att hitta sin lokala kontor. 

 

 

Städalliansens mål

Deras mål är att både omsorgsfullt och noggrant ta hand om städningen samtidigt som du får tid över till viktigare saker. Priset är alltid fast och med denna tjänst kan man köpa sig tid. Alltså är städhjälpen både en hygien- och bekvämlighetsfaktor då det även krävs att tjänsten flyter på utan krångel i bakgrunden.

 

 

Känner du också för att få städhjälp och spara tid? Då ska du absolut kika in hos städalliansen.se och på deras sajt kan du lätt få en offert.

 

  – I samarbete med Städalliansen –

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Jag har jobbat som städerska! Det var jätteroligt 🙂 Och jag skulle mer än gärna ha en egen! Gillar att städa, men gillar inte ALLS att göra det “städiga”, alltså städa där det inte syns. Typ dammsuga under soffan och torka av bakom TV:n. Badrummet hade varit nice att slippa göra själv också 😉

  2. Jag är så nojig så jag skulle inte fixa att en främmande människa städade i mitt hem. Har för stort integritetsbehov när det kommer till mitt hem. Tycker dock att det är superbra att möjligheten finns att anlita någon som kommer hem och snyggar till när man av olika anledningar inte kan eller orkar städa själv. Kramar ?

  3. Gud så underbart jag skulle vilja ha någon som kommer och gör grovjobbet här hemma ,även om jag gillar att städa själv så är det så krångligt att få fönster rena:) mina blir bara randiga,kramar

  4. Hade varit underbart att komma hem till en rent och fräscht hem, men samtidigt gilla jag att greja själv och på så sätt skapat resultat 🙂 men lusten till att städa själv finns inte alltid.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.