Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Som barn på nytt

Vi blev som barn på nytt under lördagskvällen

Jag brukar vara dålig på att fotografera ögonblick från dagen. Alltså det behöver inte handla om några stora upplevelser utan bara enkla saker som ändå ger minnen. Under helgen som var lyckades jag fånga flera ögonblick och speciellt under lördagkvällen. Vi börjar med några exempel från i lördags efter vilan som jag nämnde i gårdagens inlägg. 

 

Till middag blev det en beställning från Foodora. Sonen ville ha mat från KFC och det tackade jag inte nej till. Sonen valde Hotwings Bucket med pommes och jag en Zinger Hot Combo Meal. Mums vad gott det var.

 

En liten stund efter maten tog vi en kvällspromenad och ville se utsikten från Svampen. Jag trodde att Svampen hade öppet till klockan 20:00 men dom stängde redan klockan 16:00. Då fortsatte vi en längre promenad och jag älskar dessa rosa blommor på träden. 

 

 

Nära Svampen finns det en lekpark med ett mindre utegym. Då fick jag och sonen för av oss att vi skulle träna en liten stund. 

 

Men vi fastande även i lekparken och provade på allt möjligt. Jag blev som barn på nytt och sonen älskar fart och mycket snurr. 

 

Jag satte musik på telefonen medan vi provade på allt och det kändes nästan som att vi var på ett Tivoli. Vi hade alltså väldigt kul och passade på när det inte fanns några små barn där. Om dagarna är det alltid mycket folk där men på kvällen var det bara vi och några ungdomar.

När vi hade lekt färdigt gick vi hemåt och kollade på film resten av kvällen.

Det här är alltså sista resumén från helgens händelser. I söndags regnade det så det blev då ingen promenad. Körde då istället ett Zumba träningspass via Youtube framför tv:n. Annars hände det inget speciellt i söndags förutom helt vanliga vardagssysslor och inga bilder på det.

Imorgon inväntas helg igen eftersom det är en röd dag. Jag jobbar dock på fredag så det blir inget långledigt för min del. Inget som stör mig för jag är ändå tacksam över denna lediga torsdag.

Imorgon bjuder på jag något helt annat här på bloggen som ligger utanför min vardag. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Vilka härliga bilder! Ser helt underbart ut! Att så enkla saker kan vara bland det viktigaste. Är också så dålig på att ta vardagsbilder, men det beror mest på att min mobilkamera suger.

  2. Så härligt du fångat lördagen med bilder. Ibland behöver man locka fram sin barnasida och bara få ha kul 🙂
    Ha en härlig röddagshelg Kram

    1. Men så underbart 😍 man kan verkligen känna att du trivs på din nya plats nu , så härligt att bara gå iväg så där med sonen och KFC är ju bara så grymt gott. kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan