Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Småsaker som jag stör mig på

 Det finns många småsaker som jag kan störa mig på.

Ja helt vanliga saker som händer dagligen men lika snabbt glömmer jag bort det. Då menar jag inga allvarliga saker utan bara små struntsaker som kan hända vem som helst. Det har inget med andra personer att göra. Här om dagen funderade jag lite extra på det och därför vill jag dela med mig om några exempel. 

 

– När jag har en sten i skon och speciellt när jag har bråttom någonstans.

 

 

– När det kliar på näsan vid olämpliga situationer. Som exempel vid patientkontakt när jag har på mig ett visir.

– Har två stycken långa stearinljus i två ljushållare i vardagsrummet. Trots att jag har monterat in dom ordentligt så vill den ena luta sig efter ett tag. Något som jag genast rättar till men några dagar senare lutar den igen.

 

 

– Om jag ska gå över en väg och måste vänta tills alla bilar har åkt förbi. Det kommer bil efter bil som aldrig tar slut och det brukar jag kalla för bilparad.

– Tänk dig att du kollar på ett spännande program! Helt plötsligt från ingenstans vill Wi-fi krångla. Att då se den där cirkeln som snurrar och snurrar på tv-rutan gör mig då tokig.

– När trosorna skär in i röven är en så irriterande känsla och vi ska inte tala om smulor i sängen.

Nä nu räcker det med mina punkter för den här gången.

 

//PUSS

 

10 comments / Add your comment below

  1. Håller verkligen med dig. Jag brukar rätta till tavlor som är sneda. Det stör mig oerhört. Visst är det mycket smått man stör sig på men kan leva med. Såsom snarkningar och smask/ slörp=D
    Ha det gott!
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan