Inredning, Samarbeten, Vardag

Smart belysning som förgyller din vardag

– I samarbete med Viz –

Wi-Fi-anslutna ljuskällor 

Har fått äran att testa på tre stycken smarta glödliknande ledlampor från Wiz. Genom att ladda ner appen WiZ connected kan man ställa in ljusstyrkan och välja ljusets färg. Philips smarta Wi-Fi-LED-lampor har från kallt till varmt ljus. Det är så himla smidigt att kunna ändra ljuset via appen och man kan även använda en röstenhet. Dessa lampor finns även i andra former och stilar. 

 

 

Jag har tre stycken lamphållare med tygklädd sladd som passar till E27-sockel. Visste först inte om vart lamporna skulle hänga men fick en idé med att hänga upp dom på väggen. Det fick bli i en hörna i vardagsrummet och där passade dom perfekt. 

 

 

Jag laddade ner appen, installerade och sedan körde jag igång.

 

 

Valde olika färger på varje lampa och i olika ljusstyrkor.

 

 

Det blev jättefint i mörkret med dessa olika nyanser av ljus.

 

 

Just nu sitter en av lamporna i taklampan som hänger i vardagsrummet. På kvällarna är det så mysigt att skifta mellan olika ljus och styrkor.

I fredags skojade jag med mina barn.

Dom visste ingenting om hur lampan fungerar och först kollade vi på något läskigt på youtube. Sedan skiftade jag ljuset på lampan flera gånger och då trodde dom att det spökade. Men när jag visade dom vad jag gjorde med appen så var det bara häftigt.

 

 

– I samarbete med Viz –

 

//PUSS