Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Designlampor från Belid

– I samarbete med Frapp.se –

Viktiga inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer som jag tycker är extra viktiga så är det lampor och belysning. Taklampor fångar blicken och detsamma med snygga bordslampor eller vägglampor. När det är mörkt ute så älskar jag när lamporna ger ett fint sken i rummet. Har hittat flera fina lampor hos Frapp.se från märket Belid som jag ska berätta mer om. 

 

 

Om Belid

Varumärket har otroligt fina lampserier och hos frapp.se finns det ett brett sortiment. Svenska lamptillverkaren Belid har skapat designlampor med förstklassig design. Är känd över hela Europa med sina lyxiga och tidlösa lampor till alla rum i hemmet. Även till arbetsplatser eller i offentliga sammanhang

I kollaget ovanför ser ni några av mina favoriter från kategorin Belid taklampa. Älskar dessa tidlösa designer med moderna inslag med lampor från Belid

För att få till en harmonisk atmosfär i varje rum så bör man ha minst fem olika ljuskällor. Då menar jag inte fem lampor utan utöver taklampan och bordslampor så kan man placera ut punktbelysningar. Som belysning på väggar, hyllor, från golv eller i fönstret. Det är exakt vad Belid har i sitt sortiment. 

 

 

Hittade även fina lampor som ger mer punktbelysning både från taket och väggar. Något som jag gillar väldigt mycket. Älskar stilrena och tidlösa design och dessa krav uppnår mina förväntningar. 

 

– I samarbete med Frapp.se –

 

//PUSS

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan