Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skönhetstips – En ansiktsmask

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Jag använder en ansiktsmask från The Ordinary.

Ingredienserna är kol och lera som är djuprengörande och talgabsorberande samt motverkar tilltäpptheter. Avlägsnar torra, döda hudceller från hudytan och lämnar huden mjuk och fräsch.

Jag som har en väldigt fet hy och behöver hudvård som passar min hudtyp. Den här ansiktsmasken ska användas 1-2 gånger i veckan och får verka i max 10 minuter. 

 

Haha kolla in min blick som ser helt frånvarande ut.

 

Kombinerar mellan två ansiktsmasker

Jag brukar kombinera denna ansiktsmask med en annan från samma märke. Du hittar den här <—. Alltså på torsdagar använder jag den ena och på söndagar den andra. Nu när jag har kombinerat dessa i några månader så märker jag resultat. Min hy har blivit betydligt bättre, har ingen vuxenacne längre och hyn känns mycket slätare. Ni hittar denna ansiktsmask genom att klicka här <—

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Jag är väldigt dålig på att sköta om min hud på rätt sätt. Jag har torr hud så jag smörjer endast in med en parfymfri kroppshudlotion. Inte ens med en som är specialframtagen för ansiktet. Skärpning på mig. Får prova mask någon gång 🙂 Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan