Inredning, Inspiration, Personlig

Servettlåda – En fin inredningsdetalj

Jag älskar min vita servettlåda med bubblor och den är verkligen en fin inredningsdetalj. Att ha tillgång till servetter är något som jag har stort behov av och speciellt när man äter. Hushållspapper i rullar är något som jag inte gillar av någon anledning. Därför har jag alltid servetter hemma men blir galen på vart dom ska ligga. Kom på att det finns fina servetthållare att få tag på och hittade tillslut den rätta.

 

 

Jag gillar inredningsdetaljer i runda former och den trenden fortsätter även till våren. Eftersom jag redan längtar till våren så ville jag piffa upp hållaren med en liten detalj. En liten körsbärsblomma fick det bli!

 

 

Det är en liten pärla som jag klistrade fast i ena hörnet och den lilla detaljen gjorde en hel del.

 

 

Har även gjort lite mer pyssel i helgen som jag ska visa er i ett annat inlägg.

 

 

Pyssel har verkligen blivit en ny hobby för min del och det är så roligt och avkopplande. Gillar också att göra om saker och det finns så mycket man kan hitta på. Behöver bara lite mer plats för mina pyssel saker och ska rensa ur en till låda där jag kan förvara mer. Vill ha allt i ordning och reda så att det blir lätt att hitta det man behöver.

 

Gillar ni att pyssla?

 

 

//PUSS