Inspiration, Personlig, Skönhet, Vardag

Påskägg från Rituals

Jag kikade in hos Rituals för att kolla in deras sortiment. Hittade då ett gulligt påskägg som innehåller tre produkter och fastnade för den rosa. Finns även två andra färger från deras serier. Min favorit serie är Sakura som förknippas med våren och förnyelse. Doften är helt magisk och har flest produkter från just den serien. När jag kikade närmare på påskägget så upptäckte jag att man kan se den i 3D.

 

Kolla vad häftigt det blev!

 

 

Ägget innehåller en flaska duschskum, en lotion och en doftspray. Perfekt ge bort present till påsken och vilken rolig id’e med ett ägg som förpackning.

 

 

Då är det redan torsdag och helgen närmar sig. Har tänkt åka till en vän imorgon direkt efter jobbet men får se hur trafiken är. Vill liksom inte sitta fast någonstans och det har varit kaos hela veckan. Vilken tur att jag kan promenera till och från jobbet för länsbussar kan man inte lita på vid snökaos.

Hörde i måndags morgon att alla länsbussar var inställda i några timmar under rusningstrafiken. Men ska som sagt vänta med beslutet tills imorgon innan jag bestämmer mig för det vore kul med lite miljöombyte.

 

Hur har ni det med snökaoset?

 

 

//PUSS