Vardag

Semester minnen

Det är så roligt när gamla minnen dyker upp på Facebook.

Som dessa inlägg som jag publicerade när jag gick på semester. Ett för tre år sedan, en för fem år sedan och en för sex år sedan. I år har jag delat upp min semester men la aldrig ut något under min första period. Får se om jag gör det på fredag? För då börjar nämligen min andra semesterperiod. 

 

 

Godmorgon gummor och gubbar!

Det är riktigt härligt att bara jobba två veckor och sedan gå på semester igen. Förra perioden åkte jag och barnen till Stockholm men den här gången har jag inte så mycket planerat. Ska åka ut på landet till en vän där jag ska stanna i fyra dagar. Annars tar jag semestern spontant och har några förslag som jag ska berätta lite mera för er. Ska bland annat göra en sak som jag aldrig har gjort förut.

Jag ska cykla till Stjernsunds slott som ligger drygt 8 km ifrån mig. Har aldrig varit där förut och det ska bli riktigt roligt. Finns en jättefin cykelväg längst sjön och då ska självklart kameran följa med. Jag vill vara mycket ute i naturen och ska även ut och plocka blåbär. En sak till som jag vill göra men tror inte att det blir av. Det är att ha picknick på någon park med rosévin, tilltugg och en vän. Får kolla upp om det finns någon som kan men annars får jag planera in det till nästa sommar. Men innan dess har jag en hel arbetsvecka framför mig tills min härliga ledighet startar igen.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16.