Inspiration, Skönhet

Bästa ögonkrämen

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Nu har jag äntligen hittat den!

Min ögonkräm tog slut och har nu köpt en ny. Har använt en från Clarins men hittade inte den på nätet. Därför valde jag en annan från samma märke som jag blev nyfiken på.

 

 

Extra Firming Extra-Firming Yeux 15 ml

Det är en intensiv behandlande ögonkräm som gör ögonkonturen mer fast och slätar ut rynkor. Reducerar även påsighet och mörka ringar under ögonen. Nu har jag använt ögonkrämen i några veckor och är otroligt nöjd med den. Känner mig så len och fräsch runt ögonen och den här kommer jag absolut att fortsätta med. Visst kostar den lite extra men den räcker i flera månader eftersom konsistensen är dryg. Min förra kräm använde jag i nästan ett halvår innan den tog slut. Därför är den värd varenda krona.

 

 

Vid användning:

Pumpa ut en liten klick och värm en stund mellan fingertopparna. Börja sedan med under ögat. Med start från inre vrån ut mot yttre vrån applicerar du med pressande rörelser. Sedan övergår du till övre överlock där du också applicerar pressande rörelser från inre vrån till yttre vrån.  Okej jag kan erkänna att jag inte smörjer in mina ögon på det sättet. Något som jag kanske borde göra men tycker ändå att denna ögonkräm är riktigt bra.

 

Vill ni läsa lite mer om ögonkrämen så hittar ni den genom att klicka här <—

//PUSS