Inspiration, Skönhet

Skönhetsprodukter från Clarins

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Två produkter från Clarins.

Jag gillar skönhetsprodukter från märket Clarins och har provat på en hel del genom åren. En produkt som jag har varit nyfiken på väldigt länge är en 3-i-1 mist. När jag har googlat runt efter recensioner har den alltid haft högst betyg. Därför passade jag på att klicka hem den när Lyko hade 25% rabatt på alla produkter från Clarins.

 

 

Om Fix Make-Up

Det är en 3-i-1 mist som fixerar make-up, ger fukt samtidigt som den fräschar upp huden. Eftersom jag har en väldigt fet hy som gör att sminket kladdas ut under dagen behöver jag något som hjälper mot det. Den här får sminket att sitta bättre hela dagen och har en fräsch och mjuk doft. Den är oljefri och passar alla hudtyper. 

 

 

Vid användning:

Efter en nylagd make-up ska du spraya misten över ansiktet med ett par decimeters avstånd. Upprepa gärna under dagen vid behov.

 

 

Jag har testat denna mist och kan säga att den stämmer överens med beskrivningen. Älskar den och är så himla nöjd.

 

 

Produkt nummer två

Jag har länge använt läppglans från samma märke men den här gången slog jag till på något helt nytt. Det blev en gelé-liknande läppolja som ska omedelbart lugna läpparna, ge näring, och en vacker glans. Skydda från uttorkning och ge ett fylligare utseende. Jag har provat den och gillar den starkt.

 

 

 

Läppoljan ger ingen klibbig känsla och ger mycket fukt.

Hade beslutsångest om vilken färg som jag skulle välja eftersom det finns flera alternativ. Är nöjd över mitt beslut som blev röd färg. Innehållet i läppoljan är växtoljor från Jojoba, hasselnöt och mirabelle-plommon.

 

 

 

Ni hittar fix make-up genom att klicka här <—

Ni hittar läppoljan genom att klicka här <—

 

 

Här är en närbild med läppoljan på.

 

 

 

//PUSS