Saker jag drömmer om

Saker som jag vill göra men…

Det är just nu väldigt omöjligt. Som många känner igen sig vid så finns det alltid många saker som man drömmer om. Inget som jag är ensam om. Men på grund av min livssituation kan jag inte alltid uppfylla mina drömmar. Vad är det jag drömmer om då? Jo det finns faktiskt fyra saker och det ska jag berätta lite närmare om för er.

 

 

– Skaffa mig en hund. Det hade varit rena drömmen men är hemifrån alldeles för många timmar om dagarna. Hunddagis är dyrt och vill inte heller belasta andra med hjälp. Om jag skulle ha en hund vill jag kunna ta hand om den minst hundra procent.

– Resa till USA. Det har jag alltid drömt om men tyvärr är det väldigt dyrt. Skulle jag resa dit så vill jag vara där i minst en månad för att hinna upptäckta och uppleva alla mina drömmar. Men idag finns det tyvärr varken tid eller pengar för det.

 

 

– Börja Vlogga. Något som jag länge har funderat på. Men har kommit fram till att det är alldeles för tidskrävande. Förutom all filmning så tar det tid att klippa ihop en hel video plus all redigering. Skulle jag vlogga vill jag göra videor med hög kvalitet och idag finns det ingen tid för det.

– Flytta. Det har jag tidigare skrivit om och varför. Något som ligger i mina framtidsplaner men måste vänta tills mina barn börjar i gymnasiet. Nu är det minst tre år kvar tills dottern gör det. Det är bara att vänta för väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge. 

 

 

Sedan finns det även mindre saker som jag vill göra och ska göra. Det kräver bara mod och det är något som jag jobbar med. Återkommer om vad det är när det väl är gjort. Hoppas bara att det inte dröjer alltför länge tills dess. 

 

 

Nu var jag lite hemlig men det får man vara ibland.

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

 1. Känner så igen mig, för mig är det pengar som sätter stopp för alla drömmar, har man ingen heltidstjänst så blir det tyvärr så. Resa till USA och flytta ligger på min lista också, även vlogga är något jag skulle vilja göra men det är jag för feg för haha

 2. Så coola byxor ??Så kul att läsa , hund är bara så mysigt vi har haft våran nu i två år snart och ångrar inget. Men det krävs såklart att ngn går ut med den om dagarna när man jobbar och där har jag turen som kan vara hemma o jobba. Kram❤️

 3. Så härliga bilder på dig vännen! Klart att man måste få vara lite hemlig ?
  Tror det skulle bli jättebra vloggar om du börjar med det, men som du säger så tar det mycket tid!
  Jag skulle också vilja åka till USA, men det får nog bli längre fram i tiden.
  Jag är för lat för att skaffa hund – för tidskrävande och att gå ut i ösregn för att rasta en hund ligger inte riktigt för mig, men jag gillar hundar – att mysa och leka med – inte att behöva sköta ?
  Jag vill också flytta, men tänker vänta tills min yngsta har flyttat hemifrån. Blir nog att jag och Calle flyttar ihop då. Nu bor jag i “gangsterkvarter” bara för att det är billigt, men det händer mycket konstigt i mina kvarter…
  Hoppas du får en fin onsdag! Kramar ?

 4. Du kanske kan börja med att vara hundvakt och hjälpa till att passa hundar om du känner att du ej har tid med en hund på heltid än 🙂
  Sen om du vill skippa valptiden så kan du alltid adoptera både från sverige och från utlandet om du hittar någon bra sida för de
  Vi har 2 stycken och de bästa som hänt, en från Rumänien och en från Portugal 😀
  Resterande kommer du att lyckas med om du verkligen vill
  Allt kommer när din tid är rätt 😀 😀

  Kram

 5. Jag skulle också vilja ha hund men är också hemifrån för mycket och jag vill inte skaffa hund för att ha den största delen på dagis.
  Vlogga är kul, men för mig går det i perioder. Sen jag började med min blogg igen så har vloggandet minskat 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.