Inspiration, Skönhet

Nail Repair Matt

” Inlägget innehåller annonslänkar”

Nu har den äntligen kommit tillbaka!

Trind Nail Care i matt färg men den här gången i en helt ny förpackning. Det är en nagelstärkare som hjälper mot spröda naglar som lätt delar sig. Exakt sådana naglar har jag och har stort behov av att använda nagelstärkare.

 

 

Tyvärr får jag inte ha det på jobbet men mina naglar svider och tynar bort när jag inte använder något. Den här är alltså matt så det syns inte att jag har på mig något. En helt osynlig nagelstärkare.
Långa naglar kan jag ändå inte få men den här hjälper mig att behålla det lilla jag redan har. 

 

 

Blev så glad när jag hittade den i sortimentet igen. för jag har inte hittat något liknande som är lika bra som denna.

 

 

Nu får jag hoppas på att den är här för att stanna.

 

 

Eftersom den här är en av mina favoriter så vill jag tipsa er om den.

 

 

Ni hittar denna nagelstärkare genom att klicka här <—

//PUSS