Inredning, Personlig

Pynta grenar på balkongen

I våras tog jag in några grenar till balkongen för att skapa ett körsbärsträd. Hade beställt hem girlanger med konstgjorda körsbärsblommor som jag satte fast på grenarna. Men för ett par veckor sedan tog jag bort blommorna för sommarkänslorna försvann.

 

 

Bestämde mig för att behålla grenarna för det går alltid att pynta dom med andra saker.

 

 

Köpte hem girlanger med konstgjorda löv som jag satte fast på grenarna. Men ska snygga till det lite bättre och kanske ska ha några fler. Skulle också vilja ha löv i olika färger till hösten för det hade blivit fint.

 

 

Såg nyligen på TikTok att någon har gjort något liknande med stora grenar. Fast hon hade trädet i sitt vardagsrum. Men jag ska pynta dessa grenar efter årstider och traditioner så därför har jag kvar dom. Kan tänka mig att det kommer bli fint med en ljusslinga runt grenarna under vintern.

 

 

//PUSS