Inspiration, Samarbeten, Skönhet, Tips

Poze Hair – Längre och fylligare hår

– I samarbete med Pozehair –

 

För några år sedan tappade jag väldigt mycket hår och det berodde på psykisk ohälsa. Jag som alltid har haft långt hår ville ändå inte klippa av det för jag passar inte i kort hår. Då började jag att använda Clip & Go löshår för att fylla ut håret. Något som jag trivdes i, men det jobbiga var insättningen varje morgon eftersom man inte ska sova med löshåret.

När jag upptäckte att det fanns Tape On löshår så blev jag otroligt nyfiken. Det är löshår som har skonsam tejp och sitter fast i några veckor. Efter att ha tagit reda på mer så beställde jag hem Tape On löshår och första gången fick jag hjälp att sätta in det. Lärde mig väldigt snabbt att sätta in håret på egen hand och gör det fortfarande idag. Det finns färdiga bitar av dubbelhäftande tejp så man behöver inte köpa nytt löshår hela tiden.

 

 

Viktigt att tänka på när man köper löshår

 

Något som är väldigt viktigt när man köper löshår är att håret ska ha hög kvalité. För då kan man återanvända håret i ett år och kanske lite till om man sköter om det väl. Sedan är det också viktigt att man väljer rätt typ av löshår som passar till sitt egna. Vi alla har ju olika hårtyper som exempel tunna hårstrån, tjockt hår, lockigt eller rakt. Något som man självklart kan få hjälp med.

Hos Pozehair kan man läsa om allt som har med löshår att göra och dom erbjuder produkter och löshår med stor variation och hög kvalité. Nu ska jag visa er två exempel på olika typer av löshår som jag rekommenderar.

 

Vi börjar med Tape On löshår som jag använder just nu

 

 

Genom den här metoden lägger man först en hårslinga vid benan så att lite av sitt egna hår fastar på tejpen. Sedan sätter man en till på motsatt sida och klämmer till ordentligt. Ni ser på bilden här under med beskrivning om hur det går till.

 

 

 

Clip & Go löshår

 

 

Clip & Go löshår består av sju delar med fastsydda clips. Det är väldigt enkelt att sätta fast delarna i håret och perfekt att använda när man tillfälligt vill ha fylligt hår. Här nedanför ser ni en bild med beskrivning om hur det går till.

 

 

 

 

//PUSS