Outfits, Vardag

Paris

Härliga fredag och snart är det helg!

Märker att det inte är bara jag som är sjukt trött utan många av mina kollegor klagar också på det. Det känns som att vi alla behöver semester nu men det är tyvärr långt kvar till sommaren. Kan vi inte bara stänga ner kliniken två veckor och samtidigt få full lön? Haha sånt kan man liksom bara drömma om.

 

 

Snygga detaljer

Här har jag på mig min fina sweatshirt med ett tryck från H&M. Gillar också detaljerna med guldknapparna på ena sidan av axeln. Har haft den här tröjan väldigt länge men har bara inte visat den för er ännu. Om jag inte minns fel så släpptes den här tröjan i början av året? Såg att H&M har nyligen fått in en t-shirt med nästan samma tryck. Den är också riktigt snygg. 

 

 

Från regn till snö

Igår när jag skulle åka hem från jobbet så regnade det. Men halvvägs hem vart det plötsligt helt vitt med snö. När jag kom hem från bussen snöade det så mycket att jag såg ut som en snögubbe haha. Men denna snö blev inte långvarig och det är lika bra det.

 

 

Är så himla sugen!

Nä nu vill jag ta helg men måste först göra min arbetsdag. Har verkligen varit sugen på allt hela denna vecka. Som glass med chokladsås, chips med dipp, lösvikt godis, kanelbullar och allt möjligt gott. Ikväll blir det film från Netflix med barnen och en massa gott.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

This post contains adlinks from Adviral

 

Waterbottle Black / Top Marquina / Tights Marquina / Top Leopard / Tights Leopard / Waterbottle Leopard