Personlig, Vardag

När vädret vill jävlas

Alltså vad är problemet?

Jag vet att hösten kan vara lurig och bestå av mycket regn. Därför släpar jag alltid på ett paraply alltså ALLTID. Det har inte regnat på flera dagar och idag efter jobbet tog jag en långpromenad till Rusta. Var verkligen noggrann med att dubbelkolla väderprognosen och såg att det inte ska regna idag. Därför lämnade jag kvar paraplyet på jobbet för att ha mindre att bära.

 

Personlig Archives - Sida 3 av 117 - Netti Starby

Den här bilden är inte tagen idag men ville bjuda på en gladare bild.

 

Men sedan började det att små droppa och tänkte att det är säkert något tillfälligt. Så himla fel jag hade! Det började att regna så jag kom hem helt blöt. Men jag vet en sak! Hade paraplyet följt med så hade det garanterat inte regnat. Ibland undrar man om vädret vill jävlas med en. Det var iallafall så det kändes den här gången.

Har ni varit med om något liknade? Det här är iallafall inte första gången för mig.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en pläd, kolla på bachelorette och trösta mig med popcorn. Är så sjukt trött och märker på jobbet att jag inte är ensam om det. 

 

//PUSS