Personlig, Vardag

När helgen inte blev som planerat

Hallå på er denna måndag!

 

Har ni haft en fin helg? Min helg blev inte riktigt som planerat och så kan det bli ibland. Sonen hade fått feber och stannade kvar hos sin far. Vilket jag förstår för när febern är hög vill man bara ligga kvar där man är. Så jag var inställd på en fredag kväll framför tv:n och åt mat med en massa vitlök och fyllde på snacks framför en film. Då hörde en kompis av sig som jag inte har träffat på länge.

 

 

Det är en homosexuell killkompis som hade kärleksbekymmer och ville även få tips ifrån mig om bra hudvårdsprodukter. Han bor nästan granne med mig och kom över till mig på ett glas vin och han fick även prova på några hudvårdsprodukter till ansiktet. Vi pratade på och tillslut så övertalade han mig att vi skulle ut på stan till någon pub, då jag först blev tveksam. Kände mig inte direkt pigg men eftersom jag aldrig går ut så gick jag tillslut med på hans förslag.

Tog en dusch, borstade tänderna för att få bort vitlökssmaken, sminkade mig och tog på mig ett par svarta kostymbyxor och en enkel, randig stickad tröja. Sedan begav vi oss mot stan.

Vi hamnade på en sportbar där vi satte oss i samma bord som ett par med sin gemensamma kompis. Självklart fick vi en trevlig gemenskap och hade jätteroligt tillsammans. Men kvällen avslutades med att vi gick hemåt runt klockan ett, arm i arm med musik från telefonen.

 

 

Lördagen blev väldigt lugn och sov länge eftersom jag inte är van att gå ut om kvällarna. Så resten av helgen blev det fix i hemmet, hade några saker att mäta upp och ni ser mitt söta måttband på bilderna. Hade även tvättstugan och har kollat på två stycken skräckfilmer. Helgen avslutades med renbäddade sängkläder, ögon- och ansiktsmask, hårtvätt och en lång dusch.

 

Nu är veckans första arbetsdag avklarat och hoppas att ni har fått en bra start på denna nya vecka.

 

 

//PUSS