Mina löjliga saker

Jag har glömt att visa er två saker.

Det är alltså två löjliga saker som jag inte kunde motstå att klicka hem förra året haha. Det är ett rosa pannband med öron som ska användas när jag sminkar mig och en rosa fluffig sovmask.

 

 

Kolla vad sött haha! 

 

 

Den här masken ska jag börja använda när det blir ljusare ute för det blir aldrig kolsvart där jag sover. Iallafall under sommartider men annars är den väldigt mysig. 

 

 

Kanske lite över gränsen?

Nu fattas bara min rosa, fluffiga morgonrock och mina rosa, fluffiga tofflor haha. Det här är verkligen så himla osexigt som det bara kan bli. Men när ingen ser mig kan jag ändå se precis hur jag vill. Eller jag brukar inte annars anpassa mig efter andra utan man får acceptera mig för den jag är. Lite humor får man liksom se i det. Men dessa löjliga saker kanske går lite över gränsen haha. Eller vad tycker ni?

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Vantar / 2. Mobilskal / 3. Tubhalsduk / 4. Nyckelring / 5. Hårspännen / 6. Korthållare

16 comments / Add your comment below

  1. Alltså nä, jag tycker absolut inte att det går över gränsen, fast tycker det är väldigt kul att göra mig extra sexig inför andra också, bara för att det är liksom… ja, sexigt! Men om jag inte kände för det skulle jag, precis som du, inte ändra mig för andra. Jag har ett hårband med renhorn som jag använder vid sminkning och ansiktsrengörning 😀

  2. De är ju superfina ju!!! Det är vuxenpoäng på att våga vara barnslig!!! Härligt med något som sticker ut i mängden ?
    Hoppas du får en fin kväll vännen! Jag roar mig med tvättstugan… Kramar ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.