Innehållet från adventskalendern

Jag har legat sjuk i några dagar och ligger nu efter med bloggen.

Igår sov jag typ hela dagen och halva dagen idag. Men ska försöka att städa lite idag beroende på hur mycket kroppen orkar. Jag blir alltid så himla svag och orkeslös och då tar det sin lilla tid att komma igång igen. För några dagar sedan innan jag blev sjuk fotograferade jag min adventskalender med allt innehåll. Den kommer ifrån Glossybox och tycker att den är så himla fin. Är helt klart supernöjd!

 

 

Jag orkar inte skriva om alla dessa 24 produkter men har självklart några favoriter.

 

 

Jag gillar att det är en varierande blandning av både skönhetsprodukter och smink.

 

 

Ögonskuggan som var i lucka 24 är helt klart min favorit. Färgerna är skimrande med glitter och passar perfekt till nyårsafton.

 

 

Det fanns även en ögonskugga i tjockare konsistens som ser väldigt häftig ut. En annan favorit är även en läppenna som har den perfekta färgen.

 

 

Har inte hunnit testa några fler produkter eftersom jag har legat sjuk. Men ser fram emot att få göra det.

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.