Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Helgens underbara

Helgen sena uppdatering

I söndags valde jag att inte uppdatera något från helgen. Eftersom jag då hade mer känslor för att skriva om något annat. Men nu blir det lite uppdatering från helgen som var.

Jag hade en semesterdag i fredags så därför blev det en långhelg för min del. Något som jag verkligen inte ångrar. Vilken tur med vädret vi hade då! Helt underbart och torsdagkvällen efter jobbet firades med fika. 

 

 

I fredags vaknade vi av stålande sol och efter frukost begav vi oss mot Svampen. Älskar att vara däruppe under soliga dagar då utsikten blir extra vacker.

 

 

Här är en utsikt mot Universitetssjukhuset där jag jobbar. Men det är svårt att se från den här bilden. 

 

 

Här är från norra sidan där jag bor. Som ni ser så är det två högre byggnader med bostäder längst fram. Bakom dom ser ni lägre längor med skog bakom. Där någonstans bor jag. 

 

 

Här är sonen min vid utsikten. 

 

 

Nu när restriktionerna har släppts så har Svampen bokat in en massa underhållning. Här är bara några av allt som är inplanerat under året. 

 

 

I lördags vaknade vi av lika vackert väder och då tog vi en promenad mot stan. Där gick vi runt och köpte en ny tröja till sonen. Åt även på McDonald’s och handlade lite gott inne på Coop vid hemgången. 

 

 

Självklart blev det några selfies vid slottet i det vackra vädret.

 

 

Här ser ni en bild på sonens nya tröja som han blev så nöjd över. Hittade den inne på h&m:s herravdelning. 

 

 

Jag har blivit helt galen i Croissanter och är typ beroende. Sonen älskar sina munkar och då kunde vi kombinera våra favoriter. 

 

 

I lördags lyxade vi till det med hasselbackspotatis, smörkokta morötter, brun sås och filébiff av nöt. Det blev riktigt gott. Filmer har rullats på varje kväll under hela helgen. Söndagen avslutades med städning, hemmafix, promenad i solen och den sista återhämtningen. 

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Så fin jacka du har vart kommer den i från? så mysiga bilder och ser så härligt ut i örebro, ibland kan jag sakna att bo i en mindre stad , kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan