Handla mat på nätet

– I samarbete med Sverigesmatkassar.se –

Att handla hem matvaror

Något som vi alla gör eftersom mat är ett stort behov. Nu när vi måste hålla oss hemma vid minsta lilla förkylning är det inte alltid lätt. Speciellt för dom som inte har någon som kan hjälpa till med att handla matvaror. Då är det tur att nätet finns. Att handla allt man behöver via nätet samt att varorna levereras enda fram till dörren. En väldigt smart lösning.

 

Vad ska vi äta till middag idag?

Ja den frågan upprepas väldigt ofta dagligen. Ni vet när fantasin blir som helt bortblåst och man kommer inte alls på någon maträtt att laga. Något som faktiskt händer mig väldigt ofta. Det är både jobbigt och frustrerande då det oftast slutar med att man lagar samma mat hela tiden. Inget som man egentligen vill.

 

 

En lösning på problemet.

Att beställa hem en matkasse vore spännande för då får man hem automatiskt nya recept. Alltid kul med nya maträtter och då kanske man hittar någon ny maträtt att gilla. När jag väl har flyttat ska jag börja att beställa hem mat från matleverantörer och prova på någon matkasse. Då slipper jag även bära på alla kassar hem plus att det sparas en hel del tid till annat. Mer fritid kan man inte få för mycket av. 

 

 

Sveriges Matkassar

Har hittat en guide på nätet för just mat och matkassar. Adressen dit är Sverigesmatkassar.se där man kan jämföra flera matkasse-leverantörer och matleverantörer. Vilket är jättebra för det finns väldigt många att välja emellan och självklart vill man hitta det bästa alternativet för just sina behov. Där kan man läsa recensioner från andra kunder och även se alla prisklasser.

 

 

Att beställa hem matkassar har blivit väldigt populärt eftersom man får hem allt man behöver till sina måltider. Allt är redan planerat och det är bara att öppna kylskåpet och köra på. Man sparar tid eftersom man slipper gå iväg för att handla. Slipper lägga energi på att planera veckans alla måltider och man får dessutom chansen att få testa på nya maträtter. Därför är jag extremt nyfiken på att testa på det här.

 

– I samarbete med Sverigesmatkassar.se –

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Haha vet i tusan om man spar så mycket tid 😅jag satt över en timme o klickade i går men det är jag i ett nötskal 🤣jag kör med mathem just nu och levereras dagen efter så bra men ska kolla in detta oxå 👋🏻👋🏻Kram

  2. Vi brukar klicka hem mat online ibland som vi plockar upp efter jobbet. Smidigt så slipper man själv gå en timma i butiken utan kan välja i lugn och ro kvällen innan 🙂

  3. Smidigt när fantasin inte räcker till. Jag flödar snarare av inspiration så jag behöver inte något tips på vad jag ska laga till middag, men jag använder hemkörning av mat från Willys för att slippa bära hem maten 😊 Bra att det finns alternativ som passar alla 😁 Hoppas du får en riktigt fin fredag vännen! Kramar 💖

  4. Mmm, vilket bra tips m jämförelsesidan, den kan nog många ha hjälp av, pers så har jag bara beställt hem matkassar en ggn, för att jag bara ville testa och för att det faktiskt blev billigare än om jag själv där och då skulle handlat varorna, ett extra erbj som gällde en ggn jag svarade på. Men i skrivande stund är det inget för mig, har sällan ont om tid och jag tycker om att gå och handla, känns som en liten utflykt, vet aldrig vem man stöter på, för att inte tala om motionen man får och träningen i den vardagsmotionen. Men, men som sagt, ett jättebra tips till många i dessa tider.. Kramar om och trevlig helg, 🤗..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.