Att känna sig taggad

En ny vecka med nya möjligheter.

Oj vad taggad jag är inför denna nya vecka. Det var ett tag sedan jag kände så och det är en härlig känsla. Förra veckan mådde jag inte bra av mina förkylnings symtom. Men igår var det en stor skillnad och känner mig piggare och fräschare än någonsin. 

 

I lördags blev det en Dalgona Coffee i min nya glasmugg.

 

Annars har jag inte så mycket att säga om förra veckan. Den kändes bara jobbig och var helt orkeslös i kroppen. Därför hoppas jag på att denna vecka blir betydligt bättre och att det blir mycket träning efter en veckas uppehåll. 

 

 

Veckans citat: Hemma är där du har hjärtat.

 

 

Veckans tips!

Det regnade både i lördags och i söndags då det fick bli träning inomhus. I lördags körde jag mitt vanliga program för hela kroppen. Igår körde jag via youtube med Sandra Friberg. Kan verkligen rekommendera hennes kanal och hon kör alla möjliga träningsprogram. 

 

 

 

Vet ni vad?

Idag ska jag på en lägenhetsvisning! Hoppas att det blir femte gången gillt för nu vill jag bara få tag i en lägenhet så fort som möjligt. Den här är 10 kvm mindre än den som jag bor i nu. Men är det en bra planlösning så gör det inte så mycket. Är på plats 4 och det innebär att det finns några som har förtur före mig så det är inte säkert att just jag får den. Det är bara att vänta och se.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

18 comments / Add your comment below

  1. Gott med Dalgona Coffee, har du prova att göra det på smaksatt snabbkaffe någon gång?
    SV: Tack fina du <3 Jag letade rätt på min biologiska pappa när jag var 16, så vi fick inte så lång tid med varandra. Han hade grova missbruksproblem, sista året han levde hade vi ingen kontakt. Så det var tufft dagen jag fick samtalet att han somnat in. Jag beklagar sorgen. Kram

  2. sv: Ja, det är så otroligt fridfullt och ger mig en sådan livsenergie att bara få sitta vid vattnet och se hur flötet guppar. Det behöver inte ens bli någon fisk. Hela grejen med att sitta där, se och ta in det vackra, i bland göra upp eld och laga nå gott, koka kaffe. Ja de är underbart helt enkelt! Sen om man får fisk är det bara ett enormt stort plus! 🙂 Min kropp orkar ju tyvärr inte med så mycket, att stå eller gå längre. Sen är jag ju i riskgrupp så ska hålla mig i från folk. Då är skogen utmärkt! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.