Personlig, Tips, Vardag

God snacks och nyårslöften

God kväll på er mina finaste!

 

Ville bara börja med att tipsa om två snacks som är så sjukt goda. Den ena är från Coops egna märke med smaken gräddfil och lök och jag kan äta hela påsen själv utan några problem. Med eller utan dipp. Detsamma med pommes snacks med smaken av sour cream och onion flavour som finns på Lidl. Mums!

 

 

 

Imorgon är det som sagt nyårsafton och jag har inte hunnit skriva om mina kommande mål. Nyårslöften är liksom inte min grej utan föredrar mindre mål som sedan ska uppnås efter en tid. Har iallafall några punkter som jag redan nu kan dela med mig av.

 

Dessa mål är:

 

• Göra om i köket.

 

• Organisera i hemmet.

 

• Satsa mer på bloggen, Instagram och TikTok.

 

• Träna mer regelbundet.

 

• Dra ner på onyttiga saker.

 

• Använda min personliga mixbok varje dag med all uppdatering.

 

 

Återkommer med mer information om alla dessa mål i ett annat inlägg. Är nu alldeles för trött för att fortsätta med skrivandet och vill lägga mig i soffan framför en film. Men jag önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

 

//PUSS