Personlig, Vardag

Nyårsafton och nyårslöften

Önskar er alla gott nytt år och nu är det inte många timmar kvar. Nyårsafton och nyårslöften har jag inte heller funderat på. Tänk att vi går in på år 2024 och hoppas verkligen att det blir ett bra år. Eftersom det är nyårsafton så bjuder jag på ett kollage med nyårstema.

 

 

Nyårslöften

 

Jag har som sagt inte skrivit några nyårslöften men har några utmaningar i mitt huvud. Det blir liksom mer som mål och vill satsa på att ta hand om mig mer. Inte bara genom träning utan vill även ta hand om min hy och har nya hudvårdsprodukter som jag ska börja använda. Självklart rengör jag ansiktet noga varje kväll och morgon men vill använda ansiktsmasker lite oftare och testa på nya produkter.

Har nu en till blogg inom skönhet där jag kommer att dela med mig av mina skönhetsprodukter. Ni hittar bloggen här som heter Nettis skönhet <— Om ett par dagar eller kanske redan imorgon kommer det upp ett inlägg där om mina senaste hudvårdsprodukter. Så håll utkik!

 

Nu ska jag avrunda här genom att önska er alla gott nytt år och vi ses nästa år! Ta hand om er.

 

 

//PUSS