Personlig, Psykisk ohälsa, Vardag

Fy vilken dag

Fy vilken dag på jobbet!

 

Idag blev det så mycket att min hjärna kollapsade totalt. Eller nu överdriver jag kanske men formulerar mig med orden på fel sätt. Jag kan än idag inte hantera stress och ha för många bollar i luften samtidigt. Men allt blev bra i slutändan och det var nog mest jag som upplevde att det värre än det egentligen var. Hoppas att det blir lugnare imorgon så att jag hinner med mina övriga arbetsuppgifter. “Måste tillägga att jag har underbara kollegor och det här har inget med dom att göra”.

 

 

Skavskydd till skor

 

Annars så började jag att använda mina bekväma sandaler i onsdags. Men efter mina långpromenader till och från jobbet så lyckades jag få blåsor vid hälarna. Aldrig hänt förut och det är så irriterande. Kom på att jag har fotkuddar av dämpande genomskinligt gel som jag har haft i en låda under flera år. Dessa borde man även hunna placera vid hälen i skon? Ska testa det imorgon för det är för varmt att gå i strumpor och skor.

 

 

Jag blir så arg och frustrerad på mig själv när inte min hjärna fungerar som jag vill. Har hört att det är vanligt bland folk som har gått in i väggen får långvariga besvär. Det är helt sjukt hur våra hjärnor egentligen fungerar och påverkar hela ens livsstil. För det blir som en förlust av ens personlighet. Förr kunde jag jobba för flera personer samtidigt och ha många bollar i luften. Nu kan jag inte det längre och det får mitt psyke att känna mig värdelös. Något som man absolut inte ska tänka om sig själv. Utan det är viktigt att lyssna på signalerna och acceptera att man inte är samma person längre.

Syftet med att jag delar med mig av det här är att jag vill hjälpa andra som har liknade besvär. Man ska ha respekt för sin hälsa och inte missbruka sin stress för att göra ett bra jobb. För en dag orkar inte kroppen mer och då kollapsar man och går in i väggen. Kom ihåg att man blir inte duktigare för att man sliter ut sig utan man ska orka leva med sig själv resten av livet. Vi alla är olika, duktiga och unika på sina personliga sätt.

 

 

//PUSS