Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Första våren i Örebro

Nu har jag upplevt min första vår i Örebro

När jag pendlade till Örebro hann jag inte se så mycket av den fina staden. Eftersom jag var där för att jobba och sedan var det bara att åka hemåt.

Jag har alltid älskat körsbärsträd och alla andra träd som har rosa blommor. Varje vår ville jag hitta sådana träd i Askersund “där jag bodde tidigare” utan resultat. Men här i Örebro finns det sådana träd överallt och har fångat en hel del bilder. Helt underbart och här ser ni några stycken av alla mina bilder.

 

 

När jag promenerar till och från jobbet går jag en lång väg där det finns träd efter varandra på båda sidorna. Ni ser lite av det på en av bilderna i kollaget. 

 

Här är utsikten från min balkong och även dessa vita blommor är otroligt vackra att titta på.

 

Godmorgon denna fredag!

Fast egentligen känns det som måndag eftersom gårdagen var en röd dag. Men efter denna arbetsdag blir det åter helg igen och det kan jag inte direkt klaga på. Idag efter jobbet åker jag bort till en vän och på lördag ska jag träffa en annan vän. Har alltså fullt upp och vi får se om jag hinner med någon uppdatering under helgen. Det återstår att se.

Men jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

22 comments / Add your comment below

  1. Körsbärsblom är ju magiskt vackert! <3
    Hoppas att helgen tillsammans med vänner blir extra fin.

    Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg.

    Kram

  2. Ser helt underbart ut! Örebro verkar vara en sån mysig stad. Har varit där några gånger och strosat omkring. Kan nog tänka mig att bo där nån gång!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan