Personlig, Vardag

Färgstarka hårfärger

Är vintern tillbaka?

Igår morse snöade ute och det är helt sjukt. Vi är i mitten av maj månad och då ska det typ vara sommar. Men det var tur att snön inte var här för att stanna utan nu är det grönt ute igen. Solen skiner och nu vill jag inte se någon mer snö fören tidigast i november. Nu till något helt annat!

 

Det här med appar!

Jag har så många appar på telefonen och har ingen koll på vilka jag har längre. Brukar ladda ner en hel del roliga som jag vill testa på men sedan glömmer jag bort dom. Det blir som att apparna bara samlas och kommer aldrig till användning. Lite onödigt faktiskt eftersom alla appar tar sitt utrymme i minnet. Men nu ska jag ta tag i det och börja rensa och kan tänka mig att många kommer att raderas.

 

Här om dagen gick jag igenom några appar och upptäckte då Fabby Look där man kan ändra sin hårfärg. En riktigt rolig app och det är verkligen kul att få se hur man ser ut i olika hårfärger. här ser ni fem bilder på mig med fem olika hårfärger. Valde såklart starka färger och det var kul att få se hur jag ser ut i dessa färger. Har ni inte testat den här appen tidigare så kan jag verkligen rekommendera den.

 

 

Vilken hårfärg tycker ni jag passar bäst i?

Kommentera gärna det i kommentarsfältet.

 

//PUSS

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Kappa / Jeans / Topp / Väska / Scrunchie / Flaska / Mobilskal / Örhängen