Sänk din lånekostnad


Det här med att ha lån

Att ta lån vill man helst undvika men visst kan det hända att man inte har något val. Som exempel lån till en bostad, billån, lån inför en större renovering och mycket mer. Det händer även för många att dom tar mindre lån som exempel shopping via nätet. Att man väljer betalningsalternativet faktura och räntan växer med tiden. Iallafall om fakturan inte betalas med det samma. En fälla som många gör är att samla på sig flera mindre lån med höga räntor. Något som blir väldigt dyrt i längden. Ja ni som har sett tv-programmet Lyxfällan vet vad jag menar.

 

 

Sänk dina kostnader

Men självklart finns det bra lösningar om man har alldeles för höga räntor. Alltså höga räntor som får lånen att bli mycket dyrare i längden. Det kan du få hjälp med hos Moank.se som ger dig verktyg och möjligheter att förbättra din ekonomi.

 


Något som jag aldrig tidigare läst om är att lån kan betalas ut som ett löneavdrag. Genom att ansluta sin arbetsgivare och få marknadens lägsta räntor för privatlån. På det sättet sänker man kostnaden på alla lån och avbetalningar. Det är en smart lösning som fungerar både för privat anställda och företag i offentlig verksamhet. Moank.se delar inga uppgifter till din arbetsgivare utan endast beloppet på lånet som ska återbetalas ut varje månad. På det sättet slipper man hålla reda på betalningar varje månad eftersom det dras automatiskt av på lönen.

 

 


Såhär går det till:

1. I samband med ansökan om lån fyller du i din arbetsgivare i ansökan och att du vill erhålla denna förmån.

2. Dom ansluter din arbetsgivare genom att kontakta dig och din arbetsgivare. Något som går väldigt snabbt och är mycket enkelt.

3. Sedan får du ett erbjudande då dom återkommer med låneerbjudande. Återbetalningen av lånet dras av från din lön varje månad.

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Som tur är så har jag inga lån eller krediter som jag betalar av varje månad. Det är bra och skönt med tanke på att jag bor ensam och har 2 djur som ibland behöver dyra veterinärkostnader. Men det var helt klart ett bra tips. Önskar dig en trevlig helg. Kram.

  2. Bra där, bra tips, 👍.. Nu har jag själv inga lån men “alltid glädjer det ngn”.. Forts trevlig tors, som det står i alm.. 👍🤗👌.. Kramiz..

  3. Jag har aldrigt haft problem med att förhandla mina lån vid min bank (har sj bostad +liiite CSN). Det är inte så svårt faktiskt så jag förstå mig inte jätte mycket på varför man skulle blanda in en massa andra företag med att få hjälp… de som är med i “lyxfällan” är bra dumma, blir mer trött på deras okunskap än att tycka synd om dem faktiskt. Näää jag har inte mycket för överst med sånt lån-trams.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.