Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Beroende av spel

Vilken strålande sol det var idag mitt på dagen.

Tyvärr så såg jag bara det genom ett fönster eftersom jag var på jobbet. Men trots det fick jag nästan vårkänslor. Eller det är kanske att ta i då det ligger en hel del snö på marken. Men längtar otroligt mycket till ljusare och varmare tider. 

 

 

Just nu sitter jag hemma och bloggar med en kopp te. Har varit på en timmes promenad och blev både svettig och kall på vissa ställen av kroppen. Därför kändes det extra gott med en kopp te. Har även plockat fram mitt kinaschack brädspel som jag pillar på lite då och då. Blir typ beroende av detta spel för jag älskar spel som ger lite hjärngympa. 

 

 

Njuter just nu av julbelysningen som hänger kvar.

Men i helgen ska jag plocka bort julbelysningen och ersätta det med annan belysning. För annars kommer det bli så himla mörkt. Som jag skrev tidigare så längtar jag tills dagarna blir ljusare och längre. För klockan 16 på eftermiddagen känns typ som mitt i natten. Det positiva är att vi går åt rätt håll och snart är vi där.

Men nu ska jag avsluta inlägget med att önska er alla en mysig kväll. Vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Skönt när solen visar sig en stund på dagen, tycker det var ljust lite längre i dag och nu vill vi ha ljusare o varmare:) är lite trött på snön haha , så fint med ljusslingan vid gardinen, kram

  2. Jag älskar också spel men det där har jag nog aldrig provat.
    Längtar också tills det blir ljusare. Känner verkligen hur man har lite energi nu för tiden.

  3. Härligt med en hel timmas promenad, det hade jag med velat ge mig ut på men det är isbana här så får se om det ens kommer gå att gå ut och gå ikväll 😉 Ha en fortsatt fin onsdag! KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan